• Receptek
  • Minőségbiztosítás
  • Partner kapcsolat
  • Íz választék
  • BOVO Főtt tojásrúd

Rólunk mondták

„Örömmel értesültem arról, hogy a Nemzeti Foglalkoztatási Alap foglalkoztatási alaprészének decentralizált keretéből bértámogatásban részesül, mely a hátrányos helyzetű álláskeresők munkába helyezését segíti.

A Somogy Megyei Kormányhivatal nevében köszönöm, hogy benyújtotta kérelmét, és olyan vállalkozást működtet, amellyel hozzájárul Somogy megye vonatkozásában a kormány gazdaságpolitikájának és fejlesztési elképzeléseinek megvalósításához.”

Juhász Tibor, kormánymegbízott, Somogy Megyei Kormányhivatal

 

foto_32014.06.07.-én megtartottuk Sikeres Kóstoltatással egybekötött termékbemutatónkat!

“A látogatók érdeklődéssel álltak meg az asztalunknál, a termékek ízlettek mindenkinek. Legnépszerűbb íz a BOVO Főtt Tojásrúd termékcsaládból a chilis és kapros fűszerezésű volt! Folyamatos volt az érdeklődődés. Nem csak a kóstolás volt izgalmas, hanem látogatóink érdeklődést mutattak a gyártási technológia iránt. Kicsit szokatlannak találták a formát első ránézésre, de egyben nagyszerű ötletnek is! Mi büszkén mondtuk el, hogy magyar szakemberek munkája. Vásárlás nélkül kevesen hagyták el a standunkat! Igyekeztünk minél több embert megismertetni a termékkel és bízunk benne, legközelebb már célirányosan keresnek majd bennünket! A helyszínen kiosztott kuponok beválthatók a Tavaszpont Bioboltban. Nagyon örültek nekünk a piacon, mivel csak kézműves termékeket és vegyszermentes élelmiszereket árusítanak.”

Gombár Nóra – Tavaszpont Biobolt 8000 Székesfehérvár, Ady Endre u. 5.

“A BOVO Főtt Tojásrúd tapasztalatunk szerint igen jól felhasználható. Mi kétféleképp használtuk fel. A BOVO Főtt tojásrúd kapros változatát szendvicsbe tettük az iskolásoknak és az ovisoknak. Egy kis óvónői rábeszélés hatására szívesen fogyasztották.
A BOVO Főtt tojásrúd natúr terméket Stefánia vagdaltba tettük. Egyenletesen be tudtuk göngyölni a hússal, a szeletelésnél minden szeletben volt tojás.
Sütés hatására nem változott a tojásrúdnak sem az állaga, sem a színe, sem az alakja, mintha hagyományos tojást használtunk volna.
Nagyon megkönnyíti a konyhai munkát, mivel nem kell a sok tojást főzni ami sokszor kireped, a fehérje kifolyik. Pucolni sem kell így a héj még véletlenül sem kerül az ételbe.
A tojásszeletelővel kiválóan tudtuk szeletelni a rudakat, a karikák egyformák, nincs a végén olyan ami csak fehérjéből áll. Szeletelve fel sem tűnik, hogy nem a hagyományos tojást használtunk.
Tárolása egyszerűbb, kisebb helyet foglal, nem kell külön hűtőt biztosítani, nem kell félni, hogy összetörik és a többi tojás is szennyeződik.
A későbbiekben szívesen használnánk, mivel időt, munkát tudunk megtakarítani, egyéb zöldfűszeres, valamint gyerekeknek alkalmas ízesítéseket is kipróbálnánk.”

Iszkaszentgyörgy, 2014. július 01.

Kovács D. Nándorné
élelmezés vezető