• Receptek
  • Minőségbiztosítás
  • Partner kapcsolat
  • Íz választék
  • BOVO Főtt tojásrúd

Minőségbiztosítás

A BOVOPROD Kft. célja a biztonságos és kiváló minőségű élelmiszer előállítás a hatósági előírásoknak megfelelve, valamint a fogyasztók igényeit követve. Az állandó fogyasztói igények követésén kívül törekedünk, hogy az általunk előállított termék a lehető legbiztonságosabb körülmények között, gondos odafigyeléssel készüljön. HACCP rendszert üzemeltetünk, amely a beszállító által a telephelyre szállított alapanyag átvételétől kezdődően a késztermék átadásáig terjed.

A beérkező alapanyagokkal kapcsolatban a legalapvetőbb törekvésünk, hogy olyan beszállítóktól szerezzük be a gyártásunkhoz szükséges alapanyagokat és csomagolóanyagokat, akik garantálni tudják az élelmiszer-biztonsági előírásoknak való megfelelőséget, HACCP rendszert üzemeltetnek, illetve ISO 9001:2008 / ISO 22000:2005 tanúsítással rendelkeznek, valamint a beszállító minősítési eljárásunk alapján jóváhagyott beszállítókká válnak.

A termék előállítási tevékenységünk során legfőbb feladatunk és célunk, hogy az előállított termékeket a vevők számára eredeti állapotuk, minőségük megőrzése mellett adjuk át. Termékspecifikációs adatlapok letölthetők az íz-választék oldalról.