• Рецепты
 • Обеспечение качества
 • Партнерство
 • Ассортимент продуктов
 • Вареные яичные рулеты марки BOVO

О нас говорят

О нас говорять пока на венгерском языке. Ниже и мнение о продуктах BOVO и благодарности от имени

 • – представителя государственного учреждения области Шомодь,
 • – представителя нашего первого дистрибютора в Венгрии и
 • – руководителя отдела снабжение детского общественного питания мерии Искасентдердь.

  „Örömmel értesültem arról, hogy a Nemzeti Foglalkoztatási Alap foglalkoztatási alaprészének decentralizált keretéből bértámogatásban részesül, mely a hátrányos helyzetű álláskeresők munkába helyezését segíti.

  A Somogy Megyei Kormányhivatal nevében köszönöm, hogy benyújtotta kérelmét, és olyan vállalkozást működtet, amellyel hozzájárul Somogy megye vonatkozásában a kormány gazdaságpolitikájának és fejlesztési elképzeléseinek megvalósításához.”

  Juhász Tibor, kormánymegbízott, Somogy Megyei Kormányhivatal

   

  foto_32014.06.07.-én megtartottuk Sikeres Kóstoltatással egybekötött termékbemutatónkat!

  “A látogatók érdeklődéssel álltak meg az asztalunknál, a termékek ízlettek mindenkinek. Legnépszerűbb íz a BOVO Főtt Tojásrúd termékcsaládból a chilis és kapros fűszerezésű volt! Folyamatos volt az érdeklődődés. Nem csak a kóstolás volt izgalmas, hanem látogatóink érdeklődést mutattak a gyártási technológia iránt. Kicsit szokatlannak találták a formát első ránézésre, de egyben nagyszerű ötletnek is! Mi büszkén mondtuk el, hogy magyar szakemberek munkája. Vásárlás nélkül kevesen hagyták el a standunkat! Igyekeztünk minél több embert megismertetni a termékkel és bízunk benne, legközelebb már célirányosan keresnek majd bennünket! A helyszínen kiosztott kuponok beválthatók a Tavaszpont Bioboltban. Nagyon örültek nekünk a piacon, mivel csak kézműves termékeket és vegyszermentes élelmiszereket árusítanak.”

  Gombár Nóra – Tavaszpont Biobolt 8000 Székesfehérvár, Ady Endre u. 5.

  “A BOVO Főtt Tojásrúd tapasztalatunk szerint igen jól felhasználható. Mi kétféleképp használtuk fel. A BOVO Főtt tojásrúd kapros változatát szendvicsbe tettük az iskolásoknak és az ovisoknak. Egy kis óvónői rábeszélés hatására szívesen fogyasztották.
  A BOVO Főtt tojásrúd natúr terméket Stefánia vagdaltba tettük. Egyenletesen be tudtuk göngyölni a hússal, a szeletelésnél minden szeletben volt tojás.
  Sütés hatására nem változott a tojásrúdnak sem az állaga, sem a színe, sem az alakja, mintha hagyományos tojást használtunk volna.
  Nagyon megkönnyíti a konyhai munkát, mivel nem kell a sok tojást főzni ami sokszor kireped, a fehérje kifolyik. Pucolni sem kell így a héj még véletlenül sem kerül az ételbe.
  A tojásszeletelővel kiválóan tudtuk szeletelni a rudakat, a karikák egyformák, nincs a végén olyan ami csak fehérjéből áll. Szeletelve fel sem tűnik, hogy nem a hagyományos tojást használtunk.
  Tárolása egyszerűbb, kisebb helyet foglal, nem kell külön hűtőt biztosítani, nem kell félni, hogy összetörik és a többi tojás is szennyeződik.
  A későbbiekben szívesen használnánk, mivel időt, munkát tudunk megtakarítani, egyéb zöldfűszeres, valamint gyerekeknek alkalmas ízesítéseket is kipróbálnánk.”

  Iszkaszentgyörgy, 2014. július 01.

  Kovács D. Nándorné
  élelmezés vezető